3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3 (Βέροια, Μάιος 2017) & 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις (Αριδαία, Μάιος 2017)

Το σαββατοκύριακο 13-14 Μαΐου 2017, διεξήχθη στη Βέροια το 3ο Ενωσια2017_05_Ε3_Propaidikο_2κό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης αντρών-γυναικών και στην Αριδαία το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης.

Στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα αντρών-γυναικών συμμετείχε για πρώτη φορά ο 15χρονος αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας, ο Μιχάλης Ανανανιάδης. Μετά από 5 νίκες κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό και κατέκτησε τελικά τη δεύτερη θέση!

Καλές εμ2017_05_Ε3_Propaidiko_1φανίσεις έκαναν και οι junior αθλητές του Ομίλου στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Α-10 και Κ-10. Ο Βόλτης Αντώνης σημείωσε 3 νίκες στον όμιλό του καταλαμβάνοντας την 1η θέση και ο Νέγκας Χαράλαμπος σημείωσε δύο νίκες και μια ήττα στο tie break καταλαμβάνοντας τη 2η θέση. Επιπλέον τη 2η θέση στον όμιλο της κατέκτησε και η Μανωλοπούλου Ανθή στην κατηγορία Κ-10.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την συμμετοχή και τις επιτυχίες και να ευχηθούν να προχωρήσουν ακόμη καλύτερα στους προσεχείς αγώνες!!

This entry was posted in Αγώνες. Bookmark the permalink.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *