Ανεβήκαμε στη Β’ Εθνική!

diasillogiko (1)Μεγάλη επιτυχία για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας αποτελεί η άνοδος της ομάδας αντρών στη Β’ Εθνική! Οι αθλητές που μας εκπροσώπησαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις με την εξαιρετική τους εμφάνιση ήταν οι  Εξιζίδης Μάγιερ Τέιλορ και Εξιζίδης Μάγιερ Τζέισον! Οι δύο νεαροί αθλητές κατάφεραν να κερδίσουν και τις 4 ομάδες του ομίλου τους (Ο.Α. Έδεσσας, Ο.Α. Πτολεμαϊδας, Λ.Π. Φλώρινας, Ο.Α. Βέροιας) και να προκριθούνε, κάνοντας πολύ περήφανο τον προπονητή τους Σταύρο Κουκουλομάτη!

Η άνοδος αποτελεί μεγάλη χαρά για όλα τα μέλη του συλλόγου μας!

Στην αντίστοιχη διασυλλογική οργάνωση της ομάδας γυναικών, η οποία βρίσκεται εδώ και 2 χρόνια στη Β’ Εθνική, δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι κορυφαίες αθλήτριες του συλλόγου, Αλμπανίδου Βασιλική και Μπουσμαλή Γεωργία προκειμένου να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α’ Εθνική. Ωστόσο, τον Όμιλο μας εκπροσώπησαν επάξια οι βενιαμίν αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας η Λούκα Βιργινία και η Μαυρίδου Μαρίνα, οι οποίες κατάφεραν την παραμονή της ομάδας στη Β’ Εθνική!

Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν επάξια τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας και να τους συγχαρούν για τις επιτυχίες τους!

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.