1ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Βέροιας, Φεβρουάριος 2016)

2016_02_Ε3_ΕΑΚ (1)Το σαββατοκύριακο 20 με 21 Φεβρουαρίου διεξήχθη το 1ο Ενωσιακό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στη Βέροια και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας έδωσε δυναμικά το παρών με πολλούς αθλητές και αθλήτριες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Τρίκκας-Ψωμάς που κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία των Α16, ενώ στην 3η θέση της ίδιας κατηγορίας βρέθηκε ο Τζέισον Μάγιερ Εξιζιδης. Στην 8αδα των κατηγοριών τους κατάφεραν και βρέθηκαν οι Λούκα Βιργινία (Κ16), Ανανιάδης Μιχάλης (Α14), Γεωργόπουλος Γιάννης (Α14), Γεωργοπούλου Ναταλία (Α14) & Δεληγιάννης Λευτέρης (Α12). Επιπλέον, από μια νίκη σημείωσαν στην κατηγορία Κ12 οι αθλήτριες Ανανιάδου Δανάη και Κουκουτέγου Μαρίλια.

2016_02_Ε3_ΕΑΚ (2)Ο Προπονητής της ομάδας Σταύρος Κουκουλομάτης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από όλα τα παιδία ιδιαίτερα από τον Δεληγιάννη Λευτέρη ο οποίος αγωνιζόμενος στην κατηγορία Α12 έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και κατάφερε να βρεθεί μια ανάσα πριν από τους ημιτελικούς. Επίσης, ο Γεωργόπουλος Γιάννης και η Γεωργοπούλου Ναταλία βρέθηκαν πολύ κοντά στους ημιτελικούς, αφού έχασαν και οι 2 στο τάι μπρέικ.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και για τις επιτυχίες τους και να ευχηθούν να προχωρήσουν ακόμη καλύτερα στην χρονιά που μόλις ξεκίνησε!

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.