3ο Προπαιδικό Τουρνουά Αντισφαίρισης (Βέροια, Μάιος 2015)

2015_04_Propaidiko_Sarad-1Την Κυριακή 3 Μαΐου διεξήχθη στα γήπεδα τένις στις Σαραντόβρυσες της Βέροιας το 3ο Προπαιδικο Τουρνουά Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Και σε αυτό το τουρνουά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας συμμετείχε ενεργά με 23 junior αθλητές σε όλα τα επίπεδα! Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν:

Κόκκινο Επίπεδο: Καπράρας Γιώργος, Αθανασιάδου Ευθαλία, Πετρίδου Δήμητρα, Μαϊόβη Μάρθα & Γιώργος, Νιώπας Αντώνης και Κουκουλομάτη Μαρία-Τάνια.

Πορτοκαλί Επίπεδο: Νέγκας Χαράλαμπος, Παπαχρυσάνθου Χάρης, Μυλωνά Αλεξάνδρα & Παναγιώτης, Απαζίδου Αγγέλα, Δεληγιάννη Χριστίνα, Βόλτης Αντώνης και Δέλιος Βασίλης

Πράσινο Επίπεδο: Δύο ομάδες, μια αγοριών και μια κοριτσιών. Στην ομάδα αγοριών, που έκανε το απόλυτο, σημειώνοντας 3 στις 3 νίκες, συμμετείχαν οι Δεληγιάννης Λευτέρης, Χοχλιούρος Κωνσταντίνος και Μαυρίδης Γιώργος, ενώ στην ομάδα των κοριτσιών, η οποία τερμάτισε επίσης πρώτη με 2 νίκες, συμμετείχαν οι Ανανιάδου Δανάη, Ζαμάνη Ελένη και Μανωλοπούλου Ανθή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Προπονητής Σταύρος Κουκουλομάτης θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και για τις επιτυχίες τους καθώς και να ευχαριστήσουν θερμά του γονείς για την αμέριστη υποστήριξη και ενθάρρυνση τους.

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.