1ο & 2o Ενωσιακό τουρνουά juniors E3 (Βέροια & Αριδαία, Απρίλιος 2015)

2015_04_E3_Ver-Arid-1Έντονη ήταν η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών/-τριών του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες στο 1ο και στο 2ο Ενωσιακό Τουρνουά που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια και στην Αριδαία αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ανανιάδης κατέκτησε και στα δύο τουρνουά την 3η θέση στην κατηγορία Α-14, η Γεωργοπούλου Ναταλία κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία Κ-12 και η Λούκα Βιργινία επίσης την 3η θέση στην κατηγορία Κ-14. Η κατηγορία των Α-16 ήταν εσωτερική υπόθεση για τον Όμιλο καθώς στις τρεις πρώτες θέσεις βρέθηκαν οι τρεις κορυφαίοι αθλητές του συλλόγου, με τον Εξεζίδη Μάγιερ Τέιλορ να κερδίζει την 1η θέση, τον Τρίκκα Νίκο την 2η και τον Εξεζίδη Μάγιερ Τζείσον την 3η.

Στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά, πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Καρανάσιου Όλγα, Κουκουτέγου Μαρίλια, Δεληγιάννης Λευτέρης, Πετρίδου Φιλομήλα, Πετρίδης Κυριάκος και Λούκας Στέργιος. Αξίζει να σημειωθεί η προσπάθεια του αθλητή Γεωργόπουλου Γιάννη, ο οποίος έχασε την είσοδό του στην τετράδα και στα δύο τουρνουά στο tie break.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας συγχαίρουν όλους τους αθλητές /-τριες για τη συμμετοχή και τις επιτυχίες τους όπως επίσης και τον προπονητή Κουκουλομάτη Σταύρο για την συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση των μικρών αθλητών στις προσπάθειές τους.

Τις αγωνιστικές τους περιπέτειες ξεκινούν και οι πολύ μικροί αθλητές του Ομίλου στο 1ο Προπαιδικό Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια την Κυριακή 19 Απριλίου 2015.

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες, Διακρίσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.