11ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα & 3ο Ατομικό Πρωτάθλημα Τένις -πράσινου επιπέδου (Γιαννιτσά, Ιούνιος 2017)

2017_06_Propaidiko1Την Κυριακή 4 Ιούνιου ο Ο.Α. Γιαννιτσών διοργάνωσε το 11ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις και το 3ο Ατομικό Πρωτάθλημα -πράσινου επιπέδου.

Οι junior αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Στο πορτοκαλί επίπεδο του Προπαιδικού συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία οι Σίμος Γιάννης, Σίμου Ελεάνα και η Μαρία-Τάνια Κουκουλομάτη.

Στο πράσινο επίπεδο συμμετείχαν ο Βολτής Αντώνης, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση και ο Μπαντής Αντώνης, ο οποίος αν και πολύ μικρός ηλικιακά για το συγκεκριμένο επίπεδο, καθώς μόλις τελείωσε της δευτέρα δημοτικού πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Και τα δύο παιδιά άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νέγκας Χαράλαμπος, ο οποίος βρέθηκε στην 1η θέση! Ο μικρός αθλητής βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, και έπαιξε πολύ καλά κερδίζοντας όλα τα ματς που έπαιξε.

Ο Προπονητής του Ομίλου, Σταύρος Κουκουλομάτης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοση όλων των παιδιών.

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά όλα τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και να ευχηθούμε θερμά περαστικά στον Χαράλαμπο Νέγκα, ο οποίος είχε μια μικρή ατυχία μετά το τουρνούα καθώς έσπασε το χέρι του. Ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει δριμύτερος.

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.