3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3 & 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις (Κατερίνη – Βέροια, Οκτώβριος 2017)

2017_03_Ε3_Propaidiko_1Έντονη η αγωνιστική δραστηριότητα των μικρών αθλητών τένις το σαββατοκύριακο, καθώς  στις 18 και 19 Μαρτίου έλαβαν χώρα το 3ο  Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Ε3) και το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους μικρούς αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων (αγωνιστικό, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο)!

Οι μεγαλύτεροι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Κατερίνη, με τον Ανανιάδη Μιχάλη να φτάνει στην 8αδα του τουρνουά (κατηγορία Α16), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Μπαρμπαρούσης Γιάννης και ο Καρατόλιος Αντώνης, οι οποίοι παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά, και δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια..

2017_03_Ε3_Propaidiko_3

Παράλληλα την Κυριακή στο ΔΑΚ Βέροιας έλαβε χώρα το 2 Προπαιδικό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν οι αθλητές κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επίπεδου. Όλες οι ομάδες στο Προπαιδικό Τουρνουά έπαιξαν εξαιρετικά.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ομίλου θα ήθελαν να συγχαρούν θερμά όλους τους αθλητές/ αθλήτριες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους!

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.