9ο & 10ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Γιαννιτσά & Νάουσα, Ιούνιος 2018)

2018_06_PropaidikoΤην Κυριακή 3 Ιουνίου και την Κυριακή 10 Ιουνίου του 2018 διεξήχθησαν το Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Κόκκινου, Πορτοκαλί & Πράσινου επιπέδου) στα Γιαννιτσά και στη Νάουσα αντίστοιχα.

Το παρόν έδωσε και ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας με τους μικρούς αθλητές  που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στο κόκκινο επίπεδο συμμετείχαν οι Στάθης Μαρτίνος,  Γιώργης Παπαθανασίου, Δέλλιου Νικαίτη, Ιωάννα Αυγενικού, Γρηγόρης Στύκας και Κοσμάς Αναστασιάδης. Στο πορτοκαλί επίπεδο αγωνίστηκαν οι Βασιλική Παπαθανασίου και Μανώλης Δάμτσιος, ενώ στο πράσινο επίπεδο οι Γιάννης και Ελεάνα Σίμου, Τάνια Κουκουλομάτη, Σοφία Βολτή, Μαρία Επαμεινοντίδου, Αντώνης Μπαντής, Παντελής Κωστόπουλος,  Ελισάβετ Μπλατσίωτη, Κωστής Εκμεκτσόγλου, Βασίλης Δέλλιος, Άσπα Σαρόγλου και Μαρία Πετρίδου.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφήνοντας ικανοποιημένους τους προπονητές του συλλόγου.

Επίσης οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας αγωνίστηκαν στο 3ο Ενωσιακό ανδρών- γυναικών με την Ναταλία Γεωργοπούλου να κατακτά την 3η θέση και τον Μιχάλη Ανανιάδη να αγωνίζεται την επόμενη Κυριακή στο μεγάλο τελικό.

Τέλος η Ανθή Μανωλοπούλου αγωνίστηκε στην κατηγορία Κ12 στο Τριεθνές Πρωτάθλημα τένις που διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα και συμμετείχαν αθλητές από Ελλάδα, Αλβανια και Σκόπια και κατέκτησε την 3η θέση.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά του γονείς των αθλητών για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους.

Δημοσιεύθηκε στην Αγώνες. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.