Με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Οι προπονήσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας ξεκίνησαν σε πολύ εντατικούς ρυθμούς για τα αγωνιστικά τμήματα, ενόψει του τρίτου Ε2 Πρωταθλήματος Τένις για το 2015 που διοργανώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α.

 image1  image2  image3

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των μικρών αθλητών ξεκίνησαν από νωρίς και οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι αρκετά υψηλοί, καθώς όπως αναφέρει και ο προπονητής, Σταύρος Κουκουλομάτης: «Όλα μας τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά και είμαι βέβαιος ότι θα πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή εμφάνιση στο τουρνουά!»

 image4  image5
 image6  image7

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα ξεκίνησαν και οι προπονήσεις των υπόλοιπων τμημάτων του Ομίλου! Στόχος μας, για τους αθλητές όλων των τμημάτων (από 4 ετών μέχρι και 104…) είναι ο συνδυασμός άθλησης και η ψυχαγωγίας! Έχοντας ανεπτυγμένη την αίσθηση ευθύνης απέναντι στα μικρά παιδιά και στους γονείς η προπονητική ομάδα του Ομίλου, προσφέρει σε όλους ατελείωτες ώρες άσκησης, παιχνιδιού, δημιουργικής απασχόλησης, και, φυσικά πολύ τένις!

image8 image9 image10

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Ραχιά, στο μοναδικό σκεπαστό γήπεδο τένις της Βέροιας καθώς και στα δημοτικά γήπεδα Ράχης (πίσω από το δημοτικό σχολείο).

Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν λεπτομέρειες για εγγραφές στα τμήματα του Ομίλου μπορούν να απευθύνονται στο 6978154532 (Προπονητής: Σταύρος Κουκουλομάτης).

 

Δημοσιεύθηκε στην Εκδηλώσεις. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.